Νίκη για τη Νικόπολη | Epirus World

Νίκη για τη Νικόπολη

Με το «δεξί» ξεκίνησε το 2ο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μπάσκετ "Νικόπολη" καθώς την Κυριακή 3/2 σε πολύ σημαντικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Πρέβεζας, επικράτησε του ΓΑΣ Μελίκης με 82-72 παίρνοντας το 2ο ροζ φύλλο της αγωνιστικής περιόδου απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει επίσης ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Οι παίκτες της Πρέβεζας ξεκίνησαν θετικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν 14-8 ωστόσο κάποια λάθη οδήγησαν του φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 20-21 στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου και τελικά την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 5 πόντους. Κακή αρχή στο 2ο ημίχρονο με αμυντικά κενά και την ομάδα από την Ημαθία να παίρνει διαφορά 13 πόντων. Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σ.Κ Νικόπολη βρήκαν ψυχικά αποθέματα , ανέβασαν την απόδοση τους στο αμυντικό κομμάτι και βρήκαν σκορ στην επίθεση κερδίζοντας πολλά επιθετικά rebound και δεύτερες επιθέσεις σε κρίσιμα σημεία. Ισοφάρισαν τη διαφορά ήττας του 1ου παιχνιδιού (12) ωστόσο στο τελευταίο λεπτό δέχτηκαν τρίποντο, απάντησαν με κερδισμένο φάουλ και βολές του Παπαμιχαήλ, ωστόσο δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήραν τελικά μία σημαντική νίκη και για λόγους ψυχολογίας. Διοίκηση και παίκτες ευχαριστούν τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και στήριξαν την προσπάθεια την ομάδας που είχε αυτό το θετικό και σημαντικό αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 20-21, 37-42, 55-59, 82-72
Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ., Θρασυβουλίδης
Νικοπόλη Πρέβεζας (Παπίρης, Πολίτης): Ζήκας, Κοντογιάννης 22, Σουλιώτης 10, Ρεμπής, Καραστάθης, Κακιούζης 14, Παπαμιχαήλ 4, Μήχος, Μουλάς 19, Βαβέτσης, Πελίγκος 11, Δούβλης 2.
ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 25, Μαυρίδης Β. 25, Κυριακού, Καποδίστριας, Λέφας 10, Μαγαλιός, Καρατζάς 3, Πεϊμανίδης, Σταυρουλάκης 6, Κοτζαμπάσης 3, Λαπατούρας 2, Ρογγότης 2.
Την επόμενη Κυριακή ο Σ.Κ Νικόπολη θα ταξιδέψει στην Καλαμπάκα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟ που έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου η ομάδα της Πρέβεζας είχε επικρατήσει στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 71-55.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου