«Στροφή» στον Εναλλακτικό Τουρισμό κάνει ο Δήμος Πρέβεζας | Epirus World

«Στροφή» στον Εναλλακτικό Τουρισμό κάνει ο Δήμος Πρέβεζας

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς, συλλόγους και φυσικά πρόσωπα που ασχολούνται  με τον εναλλακτικό τουρισμό (Τουρισμός υπαίθρου, Περιηγητικός τουρισμός,Τουρισμός υγείας και ευεξίας/ιατρικός-ιαματικός τουρισμός, City breaks, Πολιτιστικός τουρισμός, Θρησκευτικός τουρισμός,Γαστρονομικός τουρισμός,Θαλάσσιος τουρισμός (ναυτικός τουρισμός, κρουαζιέρα, yachting, diving),Τουρισμός πολυτελείας,Συνεδριακός τουρισμός και τουρισμός κινήτρων,Αθλητικός-προπονητικός τουρισμός), κάνει ο Δήμος Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση όλοι οι παραπάνω κλάδοι καλούνται να επικοινωνήσουν, το συντομότερο δυνατόν, το αργότερο μέχρι  το τέλος του τρέχοντος μηνός Φεβρουαρίου, με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, για να καταθέσουν τις απαραίτητες πληροφορίες  και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, ώστε να χρησιμοποιηθoύν για την δημιουργία και έκδοση εντύπου για τον εναλλακτικό τουρισμό, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας.

     Αρμόδιοι υπάλληλοι και τηλεφωνικοί  αριθμοί επικοινωνίας:

     26823-60671 Δήμητρα Φώτογλου

     26823-60522 Γεώργιος Αλισανδράτος  

     Ηλεκτρονικές διευθύνσεις(e-mail):

     cultprev@yahoo.gr,relations@1485.syzefxis.gov.gr

πηγή
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου