Με 50 χιλιάδες ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Πρέβεζας για την αναβάθμιση των στάσεων | Epirus World

Με 50 χιλιάδες ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Πρέβεζας για την αναβάθμιση των στάσεων

Χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των στάσεων στους δήμους της χώρας-
Με 50 χιλιάδες ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Πρέβεζας και από 20 χιλιάδες λαμβάνουν Πάργα και Ζηρός

Το "πράσινο" φως για την υποβολή προτάσεων προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2" που αφορά την "Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων των δήμων της χώρας" έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης.

Η πρόσκληση αφορά συγκεκριμένα στην χρηματοδότηση για προμήθεια εξοπλισμού, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων των Δήμων, με στόχο τη βελτίωση των εν λόγω υποδομών, και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορά το επιβατικό κοινό.

Το ποσό για όλους τους Δήμους της χώρας ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ . Ο Δήμος της Πρέβεζας χρηματοδοτείται με 50 χιλιάδες ευρώ, ενώ από 20 χιλιάδες λαμβάνουν οι Δήμοι Ζηρού και Πάργας. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ, ενώ όπως υπογραμμίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελος Γιαννουλάτος θα αναβαθμιστεί σημαντικά το "δίκτυο" των στάσεων σε ολόκληρο το Δήμο. Σύμφωνα με την μελέτη των Τεχνικών Υπηρεσιών εξάλλου οι νέες στάσεις θα έχουν υψηλές προδιαγραφές, δεν θα έχουν καμία σχέση με τα παλιά στέγαστρα, ενώ θα βελτιώσουν κατά πολύ τις συνθήκες αναμονής τόσο για τους μαθητές όσο και για όλους τους δημότες.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου