Στα 457.000 τα ανασφάλιστα οχήματα | Epirus World

Στα 457.000 τα ανασφάλιστα οχήματα

Νέα διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων διενήργησε η Αρχή Δημοσίων Εσόδων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τις ανανεωμένες λίστες που απέστειλαν οι αρμόδιοι φορείς και οι ασφαλιστικές εταιρείες.
Ο αριθμός πλέον των ανασφάλιστων οχημάτων, γράφει η «Καθημερινή», «κατέβηκε» από τα 1.150.000 (πρώτη διασταύρωση με λανθασμένα στοιχεία) στα 457.000.
Ωστόσο, στελέχη της ΑΑΔΕ σημειώνουν ότι πρόκειται για μια άτυπη διασταύρωση (έγινε στις 15 Ιουλίου) και σε αυτή τουλάχιστον τη φάση δεν πρόκειται να αποσταλούν ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες οχημάτων που φαίνεται να εξακολουθούν να έχουν ανασφάλιστα τα αυτοκίνητα ή τα δίκυκλά τους.
Και αυτό διότι, γράφει η εφημερίδα, περιμένουν και μια τρίτη επικαιροποίηση της λίστας από την αστυνομία και το υπουργείο Μεταφορών έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη και η ταλαιπωρία των πολιτών, όπως είχε συμβεί τον περασμένο Ιούνιο με δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων να αναγκάζονται να αποδείξουν είτε ότι έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρα, είτε ότι δεν τους ανήκει, είτε ότι αυτό έχει κλαπεί.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου