Σοκ στην Πάτρα, 18χρονος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης | Epirus World

Σοκ στην Πάτρα, 18χρονος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μία 14χρονη η συνομιλία της, μέσω διαδικτύου, με έναν 18χρονο. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, πείσθηκε να πάει στο σπίτι του, αφού συνομιλούσαν για μερικές ημέρες στο διαδίκτυο, όπου ο 18χρονος, την βίασε.
Το περιστατικό κατήγγειλαν στην αστυνομία συγγενείς του κοριτσιού, σύμφωνα με το patrastimes.gr, και ο 18χρονος συνελήφθη άμεσα, με την κατηγορία του βιασμού.
Τι λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 18χρονος, κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης.
Είχε προηγηθεί ολιγοήμερη επικοινωνία των δυο ατόμων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, αυτή μετέβη στην οικία του δράστη, προχθές το βράδυ, όπου ο 18χρονος ασκώντας της ψυχολογική βία, την εξανάγκασε σε κατά φύση συνουσία.
Η πράξη δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές, από συγγενικό πρόσωπο της παθούσας, την επόμενη ημέρα το πρωί, ενώ ο δράστης  εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου