Ανακοίνωσε δυο κρούσματα κορονοϊού ο μπασκετικός Ηρακλής | Epirus World

Ανακοίνωσε δυο κρούσματα κορονοϊού ο μπασκετικός Ηρακλής


Την ύπαρξη δύο θετικών σε κορονοϊό κρούσματα στην ομάδα, γνωστοποίησε επίσημα απόψε η ΚΑΕ Ηρακλής. Γεγονός που θέτει σε αμφιβολία τη δυνατότητα διεξαγωγής της, εκτός έδρας , αναμέτρησης του «Γηραιού», για τη 19η αγωνιστική της A1 Ανδρών/Basket League, με το Λαύριο, η οποία έχει οριστεί για την Τετάρτη (31/3).

Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται από τους «κυανόλευκους»:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την εντόπιση 2 κρουσμάτων COVID-19 μετά από PCR tests που διενεργήθηκαν στα πλαίσια του πρωταγωνιστικού έλεγχου ενόψει του αγώνα εκτός έδρας με το Λαύριο.

Η ΚΑΕ Ηρακλής θέλει να ενημερώσει όλο το φίλαθλο κόσμο της, ότι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού στις τάξεις της ομάδα μας.

Αύριο η ομάδα μας θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και αν δεν υπάρχει νέο κρούσμα η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα.

Η ΚΑΕ Ηρακλής ως οφείλει ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ και προβαίνει στις αντίστοιχες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών της αλλά και των αντιπάλων».

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου