Ο προβληματισμός για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και οι χαρακτηριστικές δηλώσεις Ρότζερς | Epirus World

Ο προβληματισμός για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και οι χαρακτηριστικές δηλώσεις Ρότζερς











Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) να πάρει έστω έναν βαθμό στο παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, καθώς πλήρωσε για ακόμη ένα ματς τις λεπτομέρειες που δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα 1-2. Τα λάθη που έγιναν -μια επαναλαμβανόμενη εικόνα- είναι ενδεικτικά και ο Μάσιμο Καρέρα με τους συνεργάτες του καλούνται να τα λύσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα, ειδικά με τη σταδιακή επιστροφή των τραυματιών.

Ωστόσο, κάτι ακόμη που δημιουργεί προβληματισμό στους ανθρώπους της Ένωσης, είναι και ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που έγιναν εργασίες αποκατάστασης, η κατάστασή του μόνο κατάλληλη για να παιχτεί σωστά ποδόσφαιρο δεν χαρακτηρίζεται. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις που πραγματοποίησε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.

«Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, γιατί ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Λίγο πριν το πέναλτι, παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Μάντισον να κάνει κάποιες κάθετες, αλλά είχαμε και κάποιες αμυντικές αδυναμίες», τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός των «αλεπούδων».

Το θέμα με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ είναι γνωστό στους ανθρώπους της ΑΕΚ εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά και σε αυτούς του Παναθηναϊκού, καθώς και η ομάδα τους χρησιμοποιεί το στάδιο στο Μαρούσι για τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου