ΠΑΟΚ: Για 2+1 χρόνια ο Φερέιρα στην Παλμέιρας, ο Μαλεζάς αναλαμβάνει την Κ-19 | Epirus World

ΠΑΟΚ: Για 2+1 χρόνια ο Φερέιρα στην Παλμέιρας, ο Μαλεζάς αναλαμβάνει την Κ-19


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς όλα δείχνουν πως η οριστική συμφωνία του Αμπέλ Φερέιρα με την Παλμέιρας είναι θέμα χρόνου. Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας δημοσιεύουν τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στον Πορτογάλο προπονητή και τον σύλλογο του Σάο Πάουλο, καθώς και των διαπραγματεύσεων που έγιναν με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Σύμφωνα με αυτά, ο 42χρονος κόουτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης για ένα επιπλέον έτος. Επιπλέον, αναφέρεται πως οι Βραζιλιάνοι κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια για να «ψαλιδίσουν» το ποσό που θα δώσουν στην ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, οι ιθύνοντες της Παλμέιρας εξέτασαν επίσης τις περιπτώσεις των Μπρούνοι Λάγκε και Ρουί Βιτόρια, ωστόσο κατέληξαν στον Φερέιρα.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του. Μάλιστα, θα είναι αυτός που θα προπονήσει τους «ασπρόμαυρους» από σήμερα κιόλας, στο Αγρίνιο, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τη Super League 1.

Τη θέση του Ουρουγουανού στην Κ-19 του συλλόγου, εκεί όπου όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τη δουλειά που έκανε, θα αναλάβει ένας άνθρωπος που έχει δεθεί όσο λίγοι με τον «δικέφαλο» του Βορρά. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά.

Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ κρέμασε το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά παρέμεινε στον χώρο του ποδοσφαίρου, ξεκινώντας μια νέα καριέρα στην προπονητική.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου