Όρος τα μαθήματα για την φοιτητική εστία | Epirus World

Όρος τα μαθήματα για την φοιτητική εστία

Κινητοποίηση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προαναγγέλλει η Πανσπουδαστική διαμαρτυρόμενοι για τα επιπλέον κριτήρια που θεσπίστηκαν προκειμένου να παραχωρηθούν δωμάτια στις φοιτητικές εστίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τις αντιδράσεις της φοιτητικής οργάνωσης εγείρουν οι όροι για εξόφληση χρεών από διαμένοντες στην εστία και η ενεργός συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία που συνεπάγεται η επιτυχία στην εξέταση τουλάχιστον των μισών μαθημάτων κατά τα προηγούμενα έτη.

Η Πανσπουδαστική υποστηρίζει ότι στόχος είναι να βγουν περισσότεροι φοιτητές εκτός εστίας την στιγμή που οι ανάγκες είναι τεράστιες και δεν μπορούν να καλυφθούν με τα 864 δωμάτια.

Η Πανσπουδαστική κάνει γνωστό ότι την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα προχωρήσει σε κινητοποίηση και ζητά τριμερή συνάντηση μεταξύ του Πανεπιστημίου, του Δήμου και της Περιφέρειας προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα στέγασης των φοιτητών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου