Θρήνος… Έσβησε ο νεαρός ποδηλάτης! | Epirus World

Θρήνος… Έσβησε ο νεαρός ποδηλάτης!

Η καρδιά του τελικά τον πρόδωσε. Ο νεαρός ποδηλάτης που είναι από τα Γιάννινα κατέρρευσε στην οδό Ιωαννίνων, κοντά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο δεν τα κατάφερε. Υπεράνθρωπη η προσπάθεια που έκαναν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου διακομίσθηκε. Όμως δεν κατάφεραν να την κερδίσουν. Το παλικάρι πριν καλά καλά συμπληρώσει τα τριάντα του χρόνια έσβησε. Μέσα σε μια στιγμή… Χωρίς κανένας να μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Αθλητής, με πολλά χιλιόμετρα στο ποδήλατό του… Έμελλε να φύγει κάπως έτσι. Κάνοντας ποδηλασία.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα και ενώ κινούνταν στην οδό Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς τα Γιάννινα έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Άνθρωποι από τα γειτονικά καταστήματα που τον είδαν ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και η Μονάδα. Η προσπάθεια που έκαναν οι διασώστες ήταν μεγάλη.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο. Στις εννέα το βράδυ περίπου κατέληξε και αφού οι γιατροί έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το χαμόγελο έσβησε… Τραγικός επίλογος για ένα νέο παλικάρι και θρήνος για όλους όσους τον γνώριζαν.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου