VARELAS OLIVEN GARTEN - Οι ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου | Epirus World

VARELAS OLIVEN GARTEN - Οι ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου

Όλες οι ιατρικές μελέτες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα έχουν ως σημείο ανάλυσης την μεγάλη κατανάλωση ελαιόλαδου. Και πιο συγκεκριμένα, μόνο του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.
Δηλαδή του φυσικού χυμού της ελιάς, που περιέχει όχι μόνο το ελαϊκό οξύ (κύριο συστατικό του ελαιόλαδου) αλλά και μια μεγάλη σειρά άλλων ουσιών που θεωρούνται σήμερα πολύτιμες για την υγεία.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έχει τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατηρεί ακέραιη τη διατροφική του αξία. Ο βαθμός οξύτητας δεν πρέπει να ξεπερνά το 0,87.
Το ραφιναρισμένο ή εξευγενισμένο ελαιόλαδο είναι εντελώς διαφορετικό, είναι προϊόν χημικής και βιομηχανικής κατεργασίας, η οποία το έχει αποστερήσει από μια μεγάλη σειρά ωφέλιμων ουσιών για τον οργανισμό μας.
Όταν αγοράζουμε ελαιόλαδο είναι πολύ σημαντικό να κοιτάζουμε προσεκτικά την ετικέτα. Πρέπει να λέει «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο».
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δρα ευεργετικά στην υγεία μας!
Μειώνει τη χοληστερόλη LDL), μειώνει τα τριγλυκερίδια στο αίμα και προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα.
Μειώνει την πίεση, τη συστολική και τη διαστολική, ελαττώνοντας έτσι τις πιθανότητες εγκεφαλικών επεισοδίων.
Επίσης έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από τον καρκίνο. Βοηθά τη λειτουργία του ήπατος, ενώ σε συνδυασμό με την κατανάλωση λαχανικών προστατεύει από καρκίνους του γαστρεντερικού συστήματος και είναι ιδανικό για τη διατροφή των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη.
Καινούργιες μελέτες που δημοσιεύονται αναδεικνύουν την υψηλή αξία του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και τη συμβολή του στη διατήρηση της υγείας.
VARELAS OLIVEN GARTEN
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου