Η Βουλή ματαιώνει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού | Epirus World

Η Βουλή ματαιώνει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

Το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται τις τελευταίες ώρες και η συζήτηση που ξεκινά στη Βουλή για να ολοκληρωθεί με την ψήφο εμπιστοσύνης άλλαξε τα σχέδια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός, μετέτρεψε την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη σε πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης υπέρ της κυβέρνησής του. Έτσι, η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης του επιβάλλει την κατά πρόσωπο αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Κατόπιν αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας, ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο περιοδεία του στην Άρτα και τα Γιάννινα προκειμένου να δώσει το παρών στη Βουλή αλλά και για να σχεδιάσει την τακτική του ενόψει της σύγκρουσης με τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Αναβάλλονται  η περιοδεία και η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Ιωάννινα, που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη 7 Μαΐου, λόγω της συζήτησης στη Βουλή» αναφέρεται σε λιτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου