"Έκλεψαν" τα βλέμματα οι εντυπωσιακές μηχανές στη γιορτή που διοργάνωσαν στην Πρέβεζα οι Λέσχες Μοτοσυκλετιστών ΒΔ Ελλάδος | Epirus World

"Έκλεψαν" τα βλέμματα οι εντυπωσιακές μηχανές στη γιορτή που διοργάνωσαν στην Πρέβεζα οι Λέσχες Μοτοσυκλετιστών ΒΔ Ελλάδος

Σε μια μεγάλη γιορτή με "πρωταγωνίστριες" εντυπωσιακές μηχανές από όλη την Β.Δ Ελλάδα αλλά και από την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά εξελίχθηκε η κοπή της πίτας των Λεσχών Μοτοσυκλετιστών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλ. Ανδρούτσου, στην Πρέβεζα. 

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό περίπου 400 άτομα ταξίδεψαν με τις μηχανές τους στην Πρέβεζα και ένωσαν την αγάπη τους για τους δύο τροχούς. Τη διοργάνωση είχε η Λέσχη Μοτοσυκλετών Πρέβεζας τα μέλη της οποίας έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για να υποδεχθούν τις εκατοντάδες των προσκεκλημένων τους. Μουσική, χορός από τον Χοροχώρο Έκφραση - Σχολή χορού της Μαριέττας Γκούμα και το "Fitness Studios αλλά και υπαίθριες ψησταριές με δωρεάν κεράσματα για όλους συνέθεσαν το σκηνικό της όμορφης γιορτής που "κέντρισε" το ενδιαφέρον ολόκληρης της πόλης. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα
Ο πατέρας Γεώργιος ευλόγησε την πίτα, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας Κώστας Ζώτος, ο οποίος Πρόεδρος έκοψε και την πίτα, δίνοντας τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο κ. Μπαΐλης καλωσόρισε με την σειρά του τους μοτοσυκλετιστές στην πόλη της Πρέβεζας, εκφράζοντας την χαρά του για την παρουσία τους αλλά και ευχές για πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν και οι Πρόεδροι των Λεσχών, ενώ στην συνέχεια τους δόθηκαν από την Λέσχη της Πρέβεζας και αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας για για τη στήριξη του Δήμου στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας Ελευθερία Αγγέλη, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Η εικόνα ίσως περιέχει: μοτοσικλέτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: μοτοσικλέτα, δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου