Ηγουμενίτσα: Βελτίωση Υποδομών Δικτύων Ύδρευσης | Epirus World

Ηγουμενίτσα: Βελτίωση Υποδομών Δικτύων Ύδρευσης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας συνεχίζοντας την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους Δημότες Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την  δημοσίευση των διακηρύξεων των έργων που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»:
  1. «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Μαργαριτίου», προϋπολογισμού 1.835.200,00€
  2. «Σύνδεση αγωγού εξωτερικού υδραγωγείου με το εσωτερικό υδραγωγείο της πόλης Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 1.798.000,00€.
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε σχετικά:
«Επιθυμώ να συγχαρώ για ακόμη μια φορά τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, καθώς και τον Διευθυντή της, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν προκειμένου να μπορούμε σήμερα να δημοπρατούμε τα εν λόγω έργα. Πρόκειται για έργα καθοριστικής σημασίας που σε συνδυασμό και με άλλες παρεμβάσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΗ και θα συμβάλουν καθοριστικά στην μείωση της τιμής του νερού.
Τόσο ο Δήμος Ηγουμενίτσας, όσο και η ΔΕΥΑΗ διεκδικούν κάθε δυνατή χρηματοδότηση για την κατασκευή των απαραίτητων έργων χωρίς να επιβαρύνουν τους δημότες».
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ και Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Σωτήριος Μήτσης δήλωσε σχετικά:
«Για μια ακόμη φορά η ΔΕΥΑΗ επιτυγχάνει τον σκοπό λειτουργίας της, μέσα από την ποιότητα στις παρεχόμενες, προς τους δημότες, υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης. Με την ένταξή μας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου  Εσωτερικών, που προήλθε μετά από μελέτες και ωρίμανση που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΗ και το προσωπικό της, συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, δημιουργώντας υποδομές ύδρευσης και συνεπώς αναβάθμισης της ποιότητας ζωής μας. Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων έργων (συνολικού προϋπολογισμού 3.633.200,00€) αναμένονται ιδιαίτερα θετικά για τους δημότες μας, αφού μέσα από αυτά θα εξασφαλίσουμε επαρκή και ποιοτική ύδρευση, μειωμένο κόστος και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων διαχείρισης των υδάτων».

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου