Μία ακόμη παγωμένη εβδομάδα… | Epirus World

Μία ακόμη παγωμένη εβδομάδα…

Μία ακόμη παγωμένη βδομάδα ξεκίνησε για την Ήπειρο με την πόλη των Ιωαννίνων να βρίσκεται στους δέκα υπό το μηδέν και την Βωβούσα στους -14. Ελαφρώς καλύτερες οι συνθήκες από την Κυριακή, όμως ο παγετός παραμένει το βασικό χαρακτηριστικό στο σύνολο της περιοχής δημιουργώντας προβλήματα τόσο στις μετακινήσεις όσο και στις καθημερινές ασχολίες των κατοίκων, ειδικά των αγροτών. Στην Τύρια η θερμοκρασία έπεσε στους -11, στην Αγία Κυριακή ο υδράργυρος έπεσε στους δέκα υπό το μηδέν όσο και στην Ελεούσα, -8 έδειξε στο Μέτσοβο και  το Πληκάτι. Στο μηδέν βρέθηκε η παραθαλάσσια πόλη της Ηγουμενίτσας και στο μείον ένα η Άρτα!

Το πιο ζεστό ξύπνημα το είχε η Πάργα όπου σήμερα το θερμόμετρο έδειξε πέντε βαθμούς. Ο παγετός θα μείνει το βασικό χαρακτηριστικό καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει εκ νέου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ήδη τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν χιονοπτώσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη όπου όλη η Ήπειρος θα δεχθεί ένα νέο κύμα  κακοκαιρίας που έρχεται αυτή την φορά από τα δυτικά.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου