Πάγωσαν οι καταρράκτες στον Καλαρρύτικο… Εκπληκτικές εικόνες! | Epirus World

Πάγωσαν οι καταρράκτες στον Καλαρρύτικο… Εκπληκτικές εικόνες!

Η Ήπειρος βρίσκεται υπό το μηδέν, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της εδώ και μερικές ημέρες. Μετά τα χιόνια ακολούθησε ο παγετός και οι χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν ήδη εκπληκτικές εικόνες. Τέτοιες που μόνο η φύση μπορεί να χαρίζει! Εκπληκτικές είναι οι φωτογραφίες με τους παγωμένους καταρράκτες στον Καλαρρύτικο, στο νερόμυλο της Κουιάσσας, που απαθανάτισε η Έλενα Μπρινιού. Τα νερά πάγωσαν και οι καταρράκτες μοιάζουν πλέον σαν φτιαγμένοι από κρύσταλλο! Το τοπίο αλπικό και σίγουρα αποζημιώνει όποιον τολμηρό καταφέρει να φτάσει μέχρι εκεί!

Το τοπίο άλλωστε στην συγκεκριμένη περιοχή είναι μοναδικό όλες τις εποχές του χρόνου. Ένας συνδυασμός νερών και πράσινου… Άγρια ομορφιά!

Κοντά στο νερόμυλο που κάποτε ήταν σημείο αναφοράς εξυπηρετώντας τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων βρίσκεται και το γεφύρι που ένωνε τους Καλαρρύτες με το Συρράκο.

Μια πανέμορφη γωνιά της Ηπειρωτικής γης που τα τελευταία χρόνια γίνεται συντονισμένη προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν παρεμβάσεις, όπως οι περιπατητικές διαδρομές και να αναδειχθεί τουριστικά.
Φωτογραφίες: ΕΛΕΝΑ ΜΠΡΙΝΙΟΥ
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου