Τραγωδία: Τοίχος καταπλάκωσε δυο άτομα στην Τήνο | Epirus World

Τραγωδία: Τοίχος καταπλάκωσε δυο άτομα στην Τήνο

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο άνδρες στην Τήνο, όταν τοίχος κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε, ενώ εκτελούσαν εργασίες σε σπίτι, στην περιοχή Μουντάδο.  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cyclades24.gr, οι δύο άτυχοι εργάτες ασχολούνταν με την ανέγερση τοίχου σε οικοδομή, όταν αυτός υποχώρησε και τους καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.
Τα δύο θύματα ήταν ηλικίας 51 και 63 χρονών. Αμέσως μετά το συμβάν, στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους δύο εργάτες. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκαν και οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους. Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού απ’ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Οι τοπικές Αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα, ενώ όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον υπεύθυνο για τις εργασίες.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου