Δέσμευση Καχριμάνη για την ΑΜΚ της ΕΤΑΝΑΜ | Epirus World

Δέσμευση Καχριμάνη για την ΑΜΚ της ΕΤΑΝΑΜ

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η γενική συνέλευση της ΕΤΑΝΑΜ (ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΑΕ), με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της Αναπτυξιακής Εταιρείας.
Αποφασίστηκε η αύξηση, ωστόσο θα πρέπει να υπάρχουν αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, Δ.Σ. οργανισμών κ.ο.κ. των μελών-μετόχων της ΕΤΑΝΑΜ, ώστε να επικυρωθεί η αύξηση.

Αντιδράσεις υπήρξαν από την πλευρά του Δήμου Αρταίων, ο οποίος έβαλε στο «τραπέζι» και το ενδεχόμενο μείωσης του ποσοστού που κατέχει, μέσω του ύψους της συμμετοχής του στην ΑΜΚ (πολλοί το συνέδεσαν και με τη σύμπραξη που θα επιχειρηθεί με επίκεντρο τον Αμβρακικό), ενώ βαρύνουσας σημασίας ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Περιφέρεια θα στηρίξει με κάθε τρόπο την ΕΤΑΝΑΜ και θα τη βοηθήσει να λειτουργήσει καλύτερα. «Η Ήπειρος έχει ανάγκη την ΕΤΑΝΑΜ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καχριμάνης.
atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου