Η Κυριακή πλησιάζει και το Pre/Post Festival επιστρέφει στην Πρέβεζα | Epirus World

Η Κυριακή πλησιάζει και το Pre/Post Festival επιστρέφει στην Πρέβεζα

PRE/POST FESTIVAL Vol. 7
Κυριακή 06 Αυγούστου
Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας
Tickets: 8 Presale, 10 Door
Πρέβεζα, GR
Το Pre/Post Festival επιστρέφει στην Πρέβεζα για έβδομη χρονιά, έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εναλλακτικά φεστιβάλ της περιοχής. 
Με νέο χώρο διεξαγωγής -για πρώτη φορά στη μέχρι στιγμής ιστορία του- το Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας (λόγως εργασιών συντήρησης στον μέχρι πρότινος χώρο διεξαγωγής, το Κάστρο του Παντοκράτορα), η καρδιά του Pre/Post χτυπάει στο κέντρο της πόλης, σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από δέντρα, δίπλα στην παραλία της Κυανής Ακτής.
Με κεκτημένη ταχύτητα από την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του την προηγούμενη χρονιά, το Pre/Post Festival «χτίζει» και πάλι το line-up του, έχοντας ως πρώτη ύλη του τα stoner / ψυχεδελικά ηχοχρώματα. Τέσσερις μπάντες προερχόμενες από την ίδια σκηνή, με κοινή βάση τους τον βαρύ rock ήχο, και ταυτόχρονα η καθεμία φέροντας τη δική της μοναδική προσωπικότητα, συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα line-ups για το εγχώριο σκληρό και εναλλακτικό μουσικό στερέωμα, ορίζοντας έναν και μόνο προορισμό: Αυτόν της Κυριακής 6 Αυγούστου, στη σκηνή του έβδομου Pre/Post Fest στην Πρέβεζα.
#tickets
Pre-Sale: 8 ευρώ
Door: 10 ευρώ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΗΣΗΣ
Πρέβεζα
DB Music Store – Λ. Ειρήνης κ Κύπρου 17
Παπαγεωργίου Φωτοτυπίες – 21ης Οκτωβρίου 18
ΑΠΟΘΗΚΗ Bar – Χρ. Κοντού κ Ιωνίας 8
News Stand – Β. Μπάλκου 18
Γιάννενα
Manthos Optical #1 – Αβέρωφ 16
Manthos Optical #2 – Μιχ. Αγγελου 28
Άρτα
Cult Cafe Bar – Πριοβόλου 13
Λευκάδα
Kinky Beez Tattoo & Cafe – Κεντρική Πλατεία Λευκάδας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου