Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στον Μύτικα Πρέβεζας | Epirus World

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στον Μύτικα Πρέβεζας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αφαιρέσει προπέλα σκάφους από εξοχική κατοικία
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από εξοχική κατοικία στον Μύτικα Πρέβεζας, για την οποία συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ένας 18χρονος ημεδαπός.
Η ίδια κατηγορία βαρύνει έναν 23χρονο συνεργό του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, την 01-08-2017 το μεσημέρι, αφαίρεσαν από τον προαύλειο χώρο εξοχικής κατοικίας στον Μύτικα Πρέβεζας, μία προπέλα σκάφους.
Από την άμεση και ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ μετά από επισταμένες αναζητήσεις, συνελήφθη ο 18χρονος και εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία.
Η κλεμμένη προπέλα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο 18χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου