«Ελάτε στο Ιράν ν’ απολογηθείτε» | Epirus World

«Ελάτε στο Ιράν ν’ απολογηθείτε»

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί σε απολογία τους δύο παίκτες του Πανιωνίου. Ευχαριστήριο tweet από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ
Ηταν σχεδόν... δεδομένο ότι θα δημιουργηθεί θέμα. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο αντίπαλος του Πανιωνίου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League προέκυψε το θέμα με τους Ιρανούς. Και αν για το πρώτο παιχνίδι το θέμα λύθηκε μιας και οι Μασούντ και Χατζισαφί δεν ταξίδεψαν με την αποστολή του Πανιωνίου στο Ισραήλ στην ρεβάνς τα δεδομένα άλλαξαν.
Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε από τους δύο Ιρανούς να σεβαστούν τα συμβόλαιά τους και ν' αγωνιστούν κάτι το οποίο έγινε. Ο Μιχάλης Γρηγορίου το ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μακάμπι και φυσικά όχι μόνο τους συμπεριέλαβε στην αποστολή αλλά τους έδωσε και φανέλα βασικού.
Ούτε 24 ώρες μετά το παιχνίδι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτήν μάλιστα εξηγήσεις από τους Μασούντ και Χατζισαφί ζητώντας τους μάλιστα να απολογηθούν. Να απολογηθούν ενώπιον της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας! Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχάρη αρχικά τους δύο ποδοσφαιριστές που ΔΕΝ ταξίδεψαν στο Ισραήλ αλλά πρόσθεσαν μετά πως πρέπει να ταξιδέψουν στο Ιράν για να απολογηθούν.
«Συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές που παρά την μεγάλη πίεση που δέχθηκαν από τον ελληνικό σύλλογο δεν ταξίδεψαν στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Ομως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν θα εξετάσει τα πάντα γύρω από την συμμετοχή των δύο στο χθεσινό παιχνίδι και θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Οι Μασούντ και Χατζισαφί θα απολογηθούν ενώπιον των ανθρώπων της ομοσπονδίας. Δίχως αμφιβολία, περήφανοι Ιρανοί αθλητές πάντα έδειχναν πως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να αγωνιστούν κόντρα σε αθλητές από το Ισραήλ ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν πρόκειται ν' αγωνιστούν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η απάντηση του Ισραήλ

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να τουιτάρει για την συμμετοχή των Μασούντ και Χατζισαφί. «Μπράβο στους Μασούντ και Χατζισαφί που έσπασαν το ταμπού κατά των Ισραηλινών αθλητών», έγραψε χαρακτηριστικά!
آفرین به مسعود شجاعی و احسان حاج صفی که تابوی مسابقه ندادن با ورزشکاران اسرائیلی را شکستند 
Μάλιστα στο συγκεκριμένο tweet έγινε ο απόλυτος χαμός με απαντήσεις πολύ «σκληρές» για τα όλα όσα γίνονται στην Μέση Ανατολή!

Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου