ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Ο ΕΟΠΥΥ εμπαίζει τους ασφαλισμένους του… | Epirus World

ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Ο ΕΟΠΥΥ εμπαίζει τους ασφαλισμένους του…

Στην ανακοίνωση με Αρ.Πρωτ. ΔΒ3Β/899 που απέστειλε στις 23/6/2016 η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προς τους συμβεβλημένους ιατρούς δίνεται η οδηγία ο μέγιστος αριθμός επισκέψεων σε καθημερινή βάση να είναι 20, ενώ ορίζεται και ελάχιστη διάρκεια της κάθε επίσκεψης τα 15 λεπτά, προκειμένου όπως τονίζει ο Οργανισμός στην ανακοίνωση του “να αποφευχθεί το φαινόμενο της εξάντλησης του συνόλου των (200) επισκέψεων μέσα στις πρώτες ημέρες κάθε μήνα”.

Ο εμπαιγμός σε όλο του το μεγαλείο…
Αν πράγματι υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον για την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, θα προκρινόταν ως λύση η αύξηση των δωρεάν επισκέψεων στους συμβεβλημένους ιατρούς ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί μεγαλύτερη ομάδα του πληθυσμού μέσω των δωρεάν επισκέψεων.

Ειλικρινά δεν έχετε αναρωτηθεί ότι με αυτή την οδηγία-έκτρωμα διακυβεύεται η υγεία των πολιτών, καθώς ορισμένοι εξ ημών θα αναγκαστούμε να περιμένουνε μέχρι και 10 ημέρες παραπάνω ώστε να πραγματοποιήσουμε δωρεάν επίσκεψη στον ιατρό μας;
Τι θα γίνει κύριοι με τους συνανθρώπους μας που συνταγογραφούν φάρμακα αν αυτά τελειώσουν πριν το καθορισμένο τους ραντεβού με τον ιατρό τους; Θα περιμένουν για 10 μέρες και έχει ο θεός… ή μήπως κύριοι εμμέσως ωθείτε τους ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να  βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν επίσκεψη ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα σε περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη;
Αυτό είναι το κοινωνικό κράτος που διαλαλούσατε προεκλογικά;    

ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΤΟΜΕΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΝΟΔΕ   ΝΔ   ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Πηγή: tomistinenimerosi
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου