ΔΡΑΣΥ: Σκανδαλώδης η απόφαση για το Αστικό ΚΤΕΛ | Epirus World

ΔΡΑΣΥ: Σκανδαλώδης η απόφαση για το Αστικό ΚΤΕΛ

Οι αντιδράσεις για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην επιδότηση του Αστικού ΚΤΕΛ για την μείωση εισιτηρίου σε ορισμένα δρομολόγια του λεκανοπεδίου, συνεχίζονται, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Σκανδαλώδη χαρακτηρίζει την απόφαση, με ανακοίνωσή της, η παράταξη ΔΡΑΣΥ, καθώς εκτός των άλλων από την επιδότηση εξαιρούνται το Πανεπιστήμιο και τα δύο Νοσοκομεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, ο Δήμος επιδοτεί αριθμό επιβατών που στατιστικά μεταφέρονται. Δηλαδή ξαναεπιδοτεί τα ήδη επιδοτούμενα εισιτήρια, μαθητών, φοιτητών, ΑΜΕΑ από τον Δήμο. «Φαντάζεστε τι οικονομικό πάρτι γίνεται γύρω από την δημόσια μεταφορά με τα χρήματα που παίρνει η ιδιωτική επιχείρηση», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι οι ζώνες χιλιομετρικών αποστάσεων όπου βγαίνουν οι τιμές των εισιτηρίων δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

«Είναι προφανές, πως πρόκειται για μια σκανδαλώδη απόφαση, όπου καλείται να πληρώσει η εργαζόμενη πλειοψηφία του Δήμου», υπογραμμίζεται. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου