Κανονικά οι εργασίες στο 1ο Λύκειο Ιωαννίνων | Epirus World

Κανονικά οι εργασίες στο 1ο Λύκειο Ιωαννίνων

Την διαβεβαίωση ότι η αντικατάσταση της στέγης και η τοποθέτηση αλεξικέραυνου για ολοκληρωθούν στο 1ο Λύκειο Ιωαννίνων, δίνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιωαννιτών. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του σχολείου, στην οποία αναφέρονταν ότι το έργο εξαιρείται από την τρέχουσα εργολαβία του Δήμου.

«Οι όποιες διαβεβαιώσεις για νέα προκήρυξη του έργου στο μέλλον δεν μας ικανοποιούν καθώς ανάλογες διαβεβαιώσεις είχαμε λάβει και στο παρελθόν . Ο Σύλλογος Διδασκόντων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο θα διεκδικήσει την άμεση λήψη αποφάσεων για την υλοποίηση των υποσχέσεων από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών απέναντι στη σχολική κοινότητα του Λυκείου μας», σημειώνονταν στην ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Η απάντηση από τον Δήμο ήταν άμεση. Σ’ αυτή, τονίζεται:

«Στην προ δεκαπενθημέρου συνάντηση, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βούλα Τσίλη, διαβεβαίωσε την Δ/νση του σχολείου, γονείς και εκπαιδευτικούς, ότι η επισκευή της στέγης του 1ου Λυκείου αποτελεί προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και πως ακόμα ΚΑΙ στην περίπτωση που τα έργα δεν ολοκληρωθούν από τη συγκεκριμένη εργολαβία θα ενταχτούν άμεσα στην επόμενη, η οποία προετοιμάζεται από την αρμόδια Δ/νση.

Η κ. Τσίλη έδωσε κι αυτή την διάσταση καθώς υπήρξαν τεχνικές καθυστερήσεις σχετικά με την εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου ενός πρόσθετου κονδυλίου το οποίο προέκυψε μετά τους σεισμούς και εντάχτηκε στην ίδια εργολαβία, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση του συνόλου των παρεμβάσεων να έχει πάει λίγο πίσω.

Το νέο κονδύλι όμως θα ενταχτεί σύντομα στον προϋπολογισμό και οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά.

Σε αυτές περιλαμβάνονται φυσικά και η κατασκευή νέας στέγης με την τοποθέτηση και αλεξικέραυνου στο 1ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων». [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου