Γιάννενα - Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης | Epirus World

Γιάννενα - Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης

Η τρίτη ετήσια ομαδική έκθεση των Φωτογραφιστών με θέμα: "Στιγμές" θα πραγματοποιΗθεί στον Πολυχώρο "Δ.Χατζής" από 1 έως 15 Μαρτίου 2017. 

Η έκθεση αφορά μια προσπάθεια των μελών της ομάδας να φωτογραφίσουν κάτι σπάνιο και ιδιαίτερο από την καθημερινή ζωή ή κάποια σημαντική σκηνή από το φυσικό περιβάλλον. 

Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες δίνουν το στίγμα της ομάδας που βλέπει τη φωτογραφία ως μία διαδικασία προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας. 

Οι φωτογραφίες ολοκληρώνουν τον ετήσιο κύκλο συναντήσεων της ομάδας και επιχειρούν την εφαρμογή, στην πράξη, όλων των θεωρητικών προσεγγίσεων που έκαναν τα μέλη αλλά και φίλοι και εξωτερικοί συνεργάτες της Ομάδας. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την 1η Μαρτίου, στις 8 μ.μ. και η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου θα λειτουργεί καθημερινά 11.00-13.00 και 16.00-21.00.[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου