ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ- Ενωτικός στο τελευταίο του μήνυμα ως αντιδήμαρχος ο Στέφανος Μιχάλης | Epirus World

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ- Ενωτικός στο τελευταίο του μήνυμα ως αντιδήμαρχος ο Στέφανος Μιχάλης

Με δημόσιες ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του αλλά και προς τους συνδημότες του, που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αποχαιρετά τη θέση του αντιδημάρχο στο δήμο Ζίτσας, ο Στέφανος Μιχάλης. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο μήνυμά του στο facebοok, θα συνεχίσει να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού, του αθλητισμού, του τουρισμού και της παιδείας. Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Στ. Μιχάλης αναφέρει: 

"Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστώ σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ζίτσας για τη συνεργασία όλο το διάστημα των 2,5 χρόνων στο Δήμο, καθώς επίσης τους συναδέλφους αντιδημάρχους για την άψογη συνεργασία αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους των Τ.Κ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους ποδοσφαιρικούς και αθλητικούς συλλόγους για την συνεργασία, καθώς και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. 

Θέλω να πιστεύω οτι προσθέσαμε όλοι μαζι ένα λιθαράκι στην πολιτιστική και αθλητική ανάταςη αλλά και στην παιδεία του Δήμου Ζίτσας και όχι μόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δημότες που με εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Τέλος να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κύριο Μιχαλη Πλιάκο για την αμέριςτη εμπιστοσύνη του να μου αναθέσει την αντιδημαρχία με αντικείμενο τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την παιδεία.Ως δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω στο πλευρό των δημοτών να προσφέρω αυτο που θα συμβάλει στην ευημερία του Δήμου Ζίτσας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους".[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου