Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 | Epirus World

Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Η Λάρισα ήθελε το τρίποντο για να πάρει βαθιά ανάσα, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC Arena για την 23η αγωνιστική, ελέω του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πιάνει τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο 27χρονος τερματοφύλακας που είχε εντυπωσιάσει στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σήμερα χάρισε ένα από τα high light του φετινού πρωταθλήματος και ίσως την απόκρουση της χρονιάς.Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Έξι λεπτά μετά την έναρξη αυτής, ο Πέδρο Κόντε παρέλαβε την μπάλα στην περιοχή, έκανε την "ποδιά" στον Γιοβάνοβιτς, επιχείρησε και το πλασέ με το εξωτερικό, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.Στο 11ο λεπτό, ο Ισπανός τεχνικός έφθασε ξανά κοντά στο γκολ. Ο Ευριπίδης Γιάκος έκανε το τακουνάκι στον Πέδρο Κόντε, ο δεύτερος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Θεοδωρόπουλου.Στο 16', η ΑΕΛ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στην αναμέτρηση. Ο Αβραάμ δεν μπόρεσε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο Τζημόπουλος βγήκε πάνω του γρήγορα και δεν τον παρεμπόδισε.Δύο λεπτά αργότερα (18ο) ήρθε το γκολ για τους "βυσσινί". Ο Αγκάνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιοβάνοβιτς νίκησε τον Τζημόπουλο στον αέρα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα.Στο 32', ο Αγκάνοβιτς επέμεινε στα δεξιά, κέρδισε τις κόντρες, έδωσε στον Ντέλετιτς, ο Σέρβος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα αριστερό δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.Στο 40ό λεπτό, Ο Ναζλίδης κοντρόλαρε με το στήθος, έδωσε στην πάσα στον Αβραάμ, ο διεθνής Κύπριος πιάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πασχαλάκης απομακρύνει την μπάλα.Ένα λεπτό αργότερα (41') ήρθε το λεπτό της ισοφάρισης για την ομάδα της Ηπείρου. Κόντε και Γιάκος "έκρυψαν" την μπάλα, ο Ισπανός με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο και διαμόρφωσε το 1-1.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Ναζλίδης, Βαρέλα,Αγκάνοβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ακόστα, Γιάκος, Κόντε
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου