Η Αποκριάτικη Μαγεία στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2017 | Epirus World

Η Αποκριάτικη Μαγεία στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2017

Τα είχε ΟΛΑ!
Εκπλήξεις, Βεγγαλικά,Καλό Καιρό, drone, μα πάνω από όλα ψυχή!

Ναι αυτό το "πράγμα" που ονομάζεται Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας έχει ψυχή, που δεν είναι άλλη από τους χιλιάδες Καρναβαλιστές οι οποίοι για ακόμα μία χρονιά ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πρέβεζας και δημιούργησαν ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι.

Ο Καιρός φέτος  τους έκανε το χατήρι και βοήθησε ώστε η Καρναβαλική Πρωτεύουσα της Ηπείρου, η Πρέβεζα, να ζήσει για ακόμα μια χρονιά ανεπανάληπτες καρναβαλικές στιγμές.



Η Υποδειγματική Παρουσίαση του Καρναβαλιού από τον Διονύση Ζάχο, ο οποίος όπως δήλωσε το μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας" Σπύρος Πλέουρας, θα είναι ο μακροβιότερος παρουσιαστής του Πρεβεζάνικου Καρναβαλιού, το κέφι εκτινάχθηκε στα ύψη, αφού ο γνωστός μίμος με τις ξεκαρδιστικές του ατάκες πρόσφερε άφθονο γέλιο σε θεατές και συμμετέχοντες!


Την μουσική του Καρναβαλιού επιμελήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Dj Sylvan, γνωστός από την μεγάλη του εμπειρία στην Ιστορική Discoteque Propeller.



Τα αρνητικά της βραδιάς που δεν πτόησαν όμως τους Καρναβαλιστές, ήταν η κάκιστη διαχείριση της κυκλοφορίας από την τροχαία Πρέβεζας, αφού για ακόμα μια χρονιά στην Λεωφόρο Ειρήνης στο σημείο διέλευσης της παρέλασης ήταν παρκαρισμένα οχήματα, τα οποία δυσχέραιναν την διέλευση του Καρναβαλιού, αλλά και η κακή μουσική επί της Λεωφόρου Ειρήνης, όπου οι καρναβαλιστές δεν άκουγαν το ίδιο πρόγραμμα με την Παραλία της Πρέβεζας, ούτε τον παρουσιαστή, αντιθέτως μέχρι να περάσουν τον ΟΤΕ, άκουγαν το ίδιο τραγούδι συνεχώς επί 5 φορές!


Δείτε Φωτορεπορταζ από την Παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

ΕΔΩ

[mypreveza.gr]

Δείτε όλη την παρέλαση στο παρακάτω βίντεο του atpreveza.gr:

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου