Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυγά και μπριζόλες σε in κρεατάδικο με τον μπαμπά Κωνσταντίνο. Τι παράπονο του έκανε ο ιδιοκτήτης | Epirus World

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυγά και μπριζόλες σε in κρεατάδικο με τον μπαμπά Κωνσταντίνο. Τι παράπονο του έκανε ο ιδιοκτήτης

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άδραξε την όμορφη μέρα της Κυριακής και βγήκε για γεύμα με τον Επίτιμο.
Οσοι βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο Μπουρνάζι, στο «in» κρεατάδικο «Base Grill», σίγουρα θα πρόσεξαν την παρέα που καθόταν σε μια άκρη του μαγαζιού.
Ηταν ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του, πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη που έτρωγαν συζητώντας.
Ηταν επίσης τα δύο από τρία παιδιά του Κυριάκου, Κώστας και Δάφνη.
Ο Επίτιμος σε πείσμα της χοληστερίνης παρήγγειλε αβγά με πατάτες, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ και τα παιδιά του παρήγγειλαν μοσχαρίσια μπριζόλα.
Πολλοί από τους θαμώνες όταν αντελήφθησαν τον πρόεδρο της ΝΔ έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ρωτήσουν πώς βλέπει την όλη κατάσταση.
Ο κ. Μητσοτάκης ήταν προβληματισμένος για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα και περισσότερο φάνηκε να τον απασχολούν τα εθνικά θέματα.
Εισέπραξε όμως κι ένα… παράπονο. Ενα από τα αδέλφια-ιδιοκτήτες του «Base Grill» έκανε το τελευταίο διάστημα τζόγκινγκ μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα τελευταίως τον έχασε.
Ετρεχαν έλεγε 5 χιλιόμετρα ημερησίως. Υπήρξε και μια παρατήρηση στο άκουσμα του τζόγκινγκ: «Τώρα να δείτε τι τρέξιμο κάνει ο πρόεδρος».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου