Νέο σπίτι για τον Γιώργο Παπανδρέου: ΤΙ απίστευτο ενοίκιο πληρώνει | Epirus World

Νέο σπίτι για τον Γιώργο Παπανδρέου: ΤΙ απίστευτο ενοίκιο πληρώνει

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του πραγματοποιεί εδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έπειτα από 26 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του, Άντα, μετακόμισε μόνος του σε μια μεζονέτα στην περιοχή του Μαραθώνα.
Απομονωμένος και αποτραβηγμένος από το κέντρο, ο Γιώργος Παπανδρέου κατοικεί εδώ και μερικές εβδομάδες στα Δικαστικά, κοντά στην περιοχή του Μαραθώνα.
Οπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», το οποίο δημοσιεύει τις φωτογραφίες, επιλογή του αποτέλεσε μια νεόκτιση μεζονέτα 120 τ.μ. με δύο κρεβατοκάμαρες και μεγάλο μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο.
Τι ενοίκιο πληρώνει ο Παπανδρέου τον χρόνο
Ο πρώην πρωθυπουργός, απαλλαγμένος απ’ ό,τι τον έκανε να μην αισθάνεται ευτυχισμένος το προηγούμενο διάστημα και φορώντας τις περισσότερες ώρες αθλητικά ρούχα, απολαμβάνει το τοπίο από το μπαλκόνι του νέου σπιτιού του, το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, του κοστίζει 1.000 ευρώ τον χρόνο.
Η μεζονέτα στην οποία διαμένει πλέον βρίσκεται σε ένα συγκρότημα τεσσάρων ίδιων κατοικιών και την ανακάλυψε μέσω φίλου του που παραθερίζει στα Δικαστικά.
Στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να αγοράσει ακίνητο στα Δικαστικά με σκοπό να το χρησιμοποιεί τα καλοκαίρια, όμως για άγνωστο λόγο δεν προχώρησε σε αυτή την επένδυση ενώ οι φήμες που τον ήθελαν να συζεί με τη συντροφιά μιας Ολλανδέζας τουρίστριας που γνώρισε τυχαία, δεν επιβεβαιώνονται.
Το νέο σπίτι προσφέρει στον Παπανδρέου ό,τι ακριβώς χρειάζεται για τις αγαπημένες του αθλητικές δραστηριότητες.
Ο ιδιοκτήτης τους, ένας πολιτικός μηχανικός, δημιούργησε ένα πέρασμα μέσα από τα βράχια που οδηγεί σε απάνεμο κολπάκι, κατάλληλο για τις βουτιές του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφετηρία για κολύμπι μεγαλύτερων αποστάσεων coast to coast.
Λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκεται η παραλία του Σχινιά. Εκεί ρίχνει το κανό του, το οποίο αυτό τον καιρό φυλάσσεται σε ένα από τα beach sport club της παραλίας.
Δείτε τον Γιώργο Παπανδρέου στο νέο του σπίτι:

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου