Μητσοτάκης: Πρέπει να μιλήσουμε για τις βασικές ιδέες της ΝΔ | Epirus World

Μητσοτάκης: Πρέπει να μιλήσουμε για τις βασικές ιδέες της ΝΔ

«Δώσαμε γήπεδο στην Αριστερά να παίξει μπάλα μόνης της τα τελευταία χρόνια και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό. Γι' αυτό πρέπει να μιλήσουμε για τις βασικές ιδέες της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε από την Κατερίνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ανέφερε ότι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα και πως όταν τον ρωτούν για το πρόγραμμά του απαντά με τρεις λέξεις: δουλειές, δουλειές, δουλειές.
«Δεν μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις γιατί δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη των επενδυτών στο πολιτικό σύστημα», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και εξήγησε ότι αυτό το Μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει ως μοναδική του πολιτική την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, των αγροτών, του επιχειρηματία, του μικρομεσαίου.
Παράλλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για μεγάλη πολιτική εξαπάτηση υπενθυμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε τον Ιανουάριο του 2015 ότι θα σκίσει τα Μνημόνια, ότι θα δώσει 13η σύνταξη, ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, και τελικά «ζήσαμε τον τραγέλαφο αυτής της διαπραγμάτευσης που έφτασε τη χώρα στα όρια».
«Είμαι εχθρός του ηλικιακού ρατσισμού, αλλά πιστεύω ότι χρέος της γενιάς μου είναι να αρθρώσουμε έναν διαφορετικό πολιτικό λόγο, ο οποίος θα μας διακρίνει από το ΣΥΡΙΖΑ στο επίπεδο της πολιτικής ποιότητας. Αυτό θέλω να κάνω και αυτό έκανα τόσα χρόνια στη δική μου πολιτική διαδρομή», τόνισε και σημείωσε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ο πιο κατάλληλος ώστε να κάνει τη Νέα Δημοκρατία από ένα συρρικνωμένο κόμμα, μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη».
Επίσης αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην ανάγκη να γίνει μια δημόσια συζήτηση, είτε στην τηλεόραση, είτε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, είτε στη κοινοβουλευτική ομάδα και ξεκαθάρισε επίσης ότι στη περίπτωση που δεν τον επιλέξουν οι πολίτες για επόμενο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, θα υπηρετήσει τον επόμενο Πρόεδρο ως απλός στρατιώτης.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου