Πρώην «κουνελάκι» του Playboy και ερωμένη του Χέφνερ αποκαλύπτει | Epirus World

Πρώην «κουνελάκι» του Playboy και ερωμένη του Χέφνερ αποκαλύπτει

Η Χόλι Μάντισον υπήρξε μια από τις… ελάχιστες ερωμένες του Χιου Χέφνερ και φυσικά «κουνελάκι» του Playboy. Η 35χρονη σήμερα εντυπωσιακή κοπέλα, αποκάλυψε στην Όπρα Ουίνφρι μερικές λεπτομέρειες από τη ζωή της με τον αγέραστο κυρίαρχο του ανδρικού περιοδικού. Όπως είπε, όταν εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Χέφνερ το 2008, αφού έζησε εφτά χρόνια στην περιβόητη έπαυλη μαζί του (υπήρξε μια από τις τρεις συνολικά αγαπημένες του εκείνο το διάστημα), βρήκε τη διαθήκη του σε εμφανές σημείο. Ο 89χρονος δαιμόνιος εκδότης, είχε «ξεχάσει» τη διαθήκη του σε σημείο ορατό για την Χόλι και όταν εκείνη έριξε μια ματιά, είδε ότι της άφηνε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων.
«Ήταν ξεκάθαρο ότι την άφησε για να τη δω, γιατί ήλπιζε ότι θα άλλαζα γνώμη και θα έμενα», είπε. «Δεν άντεχα άλλο όταν συνειδητοποίησα ότι όλα ήταν μια αυταπάτη και πως δεν ήθελα να συνεχίσω έτσι τη ζωή μου», εξήγησε κατά τη συνέντευξή της στην Όπρα, στο τηλεοπτικό σόου της, «Oprah: Where Are They Now». Η ίδια, όπως είπε, όταν είδε τη διαθήκη και φυσικά το ποσό που θα κληρονομούσε, δε σκέφτηκε στιγμή να αλλάξει γνώμη. «Αυτό με αηδίασε περισσότερο… Ήταν σαν να έλεγε ’’θα σου πετάξω μερικά λεφτά για να μείνεις’’. Αηδίασα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Χόλι Μάντισον είναι πλέον παντρεμένη και έχει και μια κόρη 2 ετών. Ήταν μόλις 21 ετών όταν έγινε μια από τις φιλενάδες του Χέφνερ.
hiu01
Η Χόλι Μάντισον και ο Χιου Χέφνερ
hiu2hiu3
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου