Η λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες για το 2015 | Epirus World

Η λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες για το 2015

Είναι όμορφες, είναι σέξι, είναι δυναμικές και ήταν αυτές που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την Victoria Secret. Έτσι η γνωστή εταιρεία εσωρούχων ανακοίνωσε, για δεύτερη χρονιά, την ετήσια λίστα #WhatIsSexy, με τις πιο όμορφες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και ισχύ γυναίκες κι όχι μόνο, που έχουν εμπνεύσει την εταιρεία αυτό το έτος.
Ανάμεσα τους η Μπιγιονσέ, η Τζέσικα Μπίελ και η κωμικός Έλι Κέμπερ. Σίγουρα δεν ήταν έκπληξη που η Τέιλορ Σουίφτ συμπεριλαμβάνεται μαζί με τα μοντέλα της VS στη διάσημη ομάδα των Αγγέλων, καθώς την είδαμε να τραγουδάει σε δύο fashion show της Victoria Secret. Η εταιρεία ρώτησε μέσω Twitter τους followers της, εκτός των άλλων, για το ποια θεωρούν την πιο σέξι πόλη, και νικήτρια αναδείχθηκε το Σαν Ντιέγκο, την οποία και θα επισκεφτεί ο 'Αγγελος Μάρθα Χαντ.
Δείτε την περίφημη λίστα:
Taylor Swift
taylor_swiftBeyoncebeyonceChrissy TiegenchrissyteigenEmma StoneemmastoneFelicity JonesfelisicyJessica Bieljessica-bielLily JameslillyjamesMargot RobbiemargotOlivia PalermooliviaplermoRachel McAdamsrachelRihannarihanna
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου