Αποκαλύφθηκε η MV Agusta F3 RC | Epirus World

Αποκαλύφθηκε η MV Agusta F3 RC

Η ιταλική εταιρεία μόλις παρουσίασε την RC έκδοση της F3, δηλαδή τη ρέπλικα της αγωνιστικής μοτοσικλέτας από το πρωτάθλημα Supersport η οποία μας έρχεται σε δύο εκδόσεις και με τρεις υπογραφές.
Η έκδοση RC δε διαφέρει μηχανολογικώς από την κανονική F3, απλά φοράει ακριβή αντίγραφα των κουστουμιών των αγωνιστικών μοτοσικλετών των Jules Cluzel και Lorenzo Zanetti, δηλαδή των εργοστασιακών αναβατών της MV Agusta Reparto Corse από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport.
Η F3 RC θα παραχθεί σε μόνο 350 κομμάτια, εκ των οποίων τα 100 θα διατεθούν στη μορφή των 657 κ.εκ. (ισχύς 128 ίπποι στις 14.500 σ.α.λ. και ροπή 7,2 χιλιογραμμόμετρα στις  10,600 σ.α.λ.), όπως ακριβώς τρέχει με τους κανονισμούς του WSS. Τα άλλα 250 θα διατεθούν με τον κινητήρα των 800 κ.εκ. όπως είναι σε παραγωγή, με ισχύ 148 ίππων στις 13.000 και ροπή 9 χιλιογραμμόμετρων στις 10.600 σ.α.λ.
Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την έκδοση RC είναι φυσικά το κουστούμι με τα πλήρη γραφικά της αγωνιστικής ομάδας με το μεγάλο λογότυπο της AMG να πρωταγωνιστεί, υπογεγραμμένο από τους δύο αναβάτες στις δύο πλευρές του φέρινγκ. Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται από βεβαίωση γνησιότητας με την υπογραφή του προέδρου της MV Agusta, Giovanni Castiglioni (οι τρεις υπογραφές που λέγαμε). Επιπλέον η RC εξοπλίζεται με κάλυμμα ουράς, σπαστές μανέτες από ergal, καθώς και τάπες καθρέπτη για να δείχνει όμορφη και όταν θα φεύγει από τον δρόμο για να βρεθεί στο φυσικό της περιβάλλον, δηλαδή την πίστα. Τιμή προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί.
augusta2augusta3augusta4augusta5augusta6Πηγή: mototriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου