Έρχονται εννιά νέες Ducati | Epirus World

Έρχονται εννιά νέες Ducati

Η Ducati κάνει ό,τι μπορεί για να μας ανοίξει την όρεξη, προλογίζοντας μια συνολική αποτίμηση των νέων μοντέλων που θα παρουσιάσει φέτος. Συνολικά εννιά νέες Ducati θα έχουμε μετά την EICMA λοιπόν.
Πριν λίγες μέρες έκανε την αρχή με το Monster 1200 R, το πρώτο από τα μοντέλα του 2016 που εμφανίστηκε και παρουσιάστηκε επισήμως. Στη συνέχεια ακολούθησε το νέο Diavel Carbon, μια λίγο πιο ελιτίστικη και ξεχωριστή επιλογή πάνω στο πανίσχυρο power cruiser Ducati.
Τώρα ο πρόεδρος της εταιρείας, Claudio Domenicali, το προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τον λόγο που απηύθυνε στην έκθεση της Φρανκφούρτης: «Το 2016 θα φέρει κι άλλη ανάπτυξη στη Ducati. Με εννιά νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Monster 1200 R, ποτέ ξανά η Ducati δεν παρουσίασε τόσες πολλές νέες μοτοσικλέτες και η EICMA θα προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για να τις δείξουμε όλες μαζί στους ενθουσιώδεις πελάτες μας. Δύο από αυτές θα μας περάσουν σε νέες κατηγορίες στις οποίες ως τώρα η Ducati δεν ήταν παρούσα. Αυτή θα είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας για το 2016: να επεκτείνουμε τα επίπεδα στυλ και απόδοσης της Ducati σε μοτοσικλετιστές πως ως τώρα ήταν εκτός της εμβέλειάς μας.»
Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο κύριος Domenicali μας ρίχνει μια μικρή χειροβομβίδα και την κάνει τρέχοντας. Σύμφωνα με το mototriti.gr, το scooter αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη μαντεψιά για το ένα από τα δύο νέα πεδία δράσης της Ducati. Το άλλο ωστόσο αποτελεί ένα μυστήριο και καθώς δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία, ας επιδείξουμε λίγη υπομονή. Μέχρι τις 17 του Νοέμβρη όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά.
duc2duc3
Πηγή: mototriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου