Δημοσίευμα συνταξιοδοτεί την Ελισάβετ και ενθρονίζει Ουίλιαμ και Κέιτ | Epirus World

Δημοσίευμα συνταξιοδοτεί την Ελισάβετ και ενθρονίζει Ουίλιαμ και Κέιτ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έγραψε πριν λίγες ημέρες ιστορία καθώς έγινε η βασίλισσα με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην εξουσία. Δημοσίευμα την θέλει τώρα να ξαναγράφει ιστορία, αποχωρώντας από το θρόνο και παραχωρώντας τον όχι στον γιο της Κάρολο αλλά στον εγγονό της Ουίλιαμ.
Το σενάριο αυτό πυροδοτήθηκε από το περιοδικό «ΟΚ!» που έγραψε πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα γίνουν βασιλιάς και βασίλισσα καθώς η Ελισσάβετ παραιτείται από τον θρόνο ύστερα από 63 χρόνια εξουσίας. Μάλιστα αναφέρεται πως ο Κάρολος έγινε έξαλλος και πως το παλάτι επιβεβαιώνει την πληροφορία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα έχει αποφασίσει να δώσει τη θέση της στον 33χρονο εγγονό της προσπερνώντας τον 66χρονο  γιο της που ήταν στην αναμονή για το θρόνο σε όλη του τη ζωή.
Ο Κάρολος, συνεχίζει το περιοδικό, αρχικά εξοργίστηκε αλλά στη συνέχεια κατάλαβε για ποιο λόγο θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν συνέβη το ίδιο με την Καμίλα που επίσης περίμενε χρόνια θεωρώντας πως κάποια στιγμή θα γίνει βασίλισσα.
Άνθρωπος από το παλάτι είπε στο περιοδικό πως «ήταν ένα πικρό χάπι για τον Κάρολο. Πέρασε όλη τη ζωή του περιμένοντας να διαδεχθεί τη μητέρα του. Αρχικά εξοργίστηκε θεωρώντας πως το στέμμα του ανήκει. Αλλά μετά άρχισε να καταλαβαίνει γιατί σκεφτόταν έτσι η μητέρα του». Πρόκειται για μια επιλογή πρακτική, λέει η ίδια πηγή, καθώς ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι πολύ πιο αγαπητοί από όσο ο Κάρολος ήταν σε όλη του τη ζωή. Άλλωστε και ο κόσμος αυτό θέλει: το νεαρό ζευγάρι στο θρόνο.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έμειναν εμβρόντητοι καθώς δεν περίμεναν πως θα γινόταν κάτι τέτοιο.
Το περιοδικό αναφέρει και λεπτομέρειες για την τελετή στέψης που θα κοστίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια και θα λάβει χώρα στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ πιθανώς μετά τα 90α γενέθλια της βασίλισσας, τον επόμενο Απρίλιο.
Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με πολλούς να αμφισβητούν τη βασιμότητά του. Το Gossip Cop λέει πως η ιστορία είναι κατασκευασμένη και πως εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Η βασίλισσα, τονίζει, δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει αλλά ούτε και να προσπεράσει μια γενιά στη διαδοχή του θρόνου. Κάτι που μπορεί ωστόσο να γίνει, όπως λένε άλλοι γνώστες των βασιλικών πραγμάτων, μόνο αν ο Κάρολος οικειοθελώς παραχωρήσει τη σειρά του.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου