Ένας «άγγελος» επτά μηνών το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας! | Epirus World

Ένας «άγγελος» επτά μηνών το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας!

Ένα μωρό μόλις επτά μηνών είναι το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας, που σημειώθηκε την Τρίτη όταν το Airbus της Germanwings συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις, ο συγκυβερνήτης του οποίου αποφάσισε να παρασύρει στο θάνατο αθώες ψυχές. 
 Πρόκειται για τον μικρό Julian Pracz – Bandres, ο ένας από τους τρεις Βρετανούς που έχασαν την ζωή τους στην μοιραία αεροπορική πτήση που έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο. 
Ο ξανθός «άγγελος» με τα γαλανά μάτια είχε ταξιδέψει μαζί με την 37χρονη μητέρα του Marina Bandres, στην ισπανική πόλη Jaca για την κηδεία ενός θείου της 37χρονης. Μητέρα και γιος ταξίδεψαν για Ισπανία από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, όπου διαμένουν, για την κηδεία του θείου της Bandres. 
Germanwings - Airbus - Γαλλικές Άλπεις - Γαλλία - συντριβή - θύμα - μωρό - Julian Pracz - Bandres - μητέρα
Μάλιστα σύμφωνα με τον σύζυγό της, η γυναίκα έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή και επειδή δεν υπήρχαν εισιτήρια για να επιστρέψει κατευθείαν από την Ισπανία στο Μάντσεστερ, έκλεισε θέσεις με την μοιραία πτήση.
Ο Πολωνός σύζυγος της Marina Bandres και πατέρας του μικρού Julian, Pawel Pracz, δήλωσε στον Τύπο μετά το τραγικό δυστύχημα ότι είχε παντρευτεί την 37χρονη πριν δύο χρόνια και δούλευαν και οι δύο στην παραγωγή ταινιών στο Μάντσεστερ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του, του είχε πει ότι βιαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι τους και στην καθημερινή της ρουτίνα... 

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου