Παγκόσμιο σοκ από το βίντεο των τελευταίων λεπτών της μοιραίας πτήσης | Epirus World

Παγκόσμιο σοκ από το βίντεο των τελευταίων λεπτών της μοιραίας πτήσης

Στο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές πριν τη φονική πρόσκρουση στις γαλλικές Άλπεις επικεντρώνεται το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την μοιραία πτήση του Airbus της Germanwings που στοίχισε τη ζωή στους 150 επιβαίνοντες.
Το ντοκουμέντο αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες το γερμανικό αεροσκάφος συνετρίβη στη νότια Γαλλία, αλλά και στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα για τον συγκυβερνήτη, Αντρέας Λούμπιτς.

Το επίμαχο βίντεο, το οποίο φέρεται να είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο επιβάτη, ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους από την Τρίτη η γερμανική Bild και το γαλλικό Paris Match.

Το ντοκουμέντο βρέθηκε στα συντρίμμια από πηγή κοντά στις έρευνες, σημειώνει το Paris Match, το οποίο αν και δεν δημοσιεύει το υλικό, περιγράφει τα όσα διαδραματίζονται.

Σύμφωνα με τη Bild το βίντεο βρέθηκε αποθηκευμένο σε κάρτα μνήμης η οποία δεν καταστράφηκε ολοσχερώς από τη συντριβή.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται για το βίντεο, σε αυτό αποτυπώνονται οι σκηνές απόλυτου χάους και τα ουρλιαχτά των επιβατών λίγο πριν το αεροσκάφος της Germanwings προσκρούσει στην πλαγιά των Άλπεων.  

Το γαλλικό Paris Match σημειώνει ότι είναι δύσκολο να αναγνωριστούν πρόσωπα, αλλά οι κραυγές των επιβατών δείχνουν ξεκάθαρα ότι γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί. Ένας από τους επιβάτες ακούγεται να φωνάζει «Θεέ μου» σε διάφορες γλώσσες. Στο βίντεο ακούγονται ακόμα πάνω από 3 φορές ήχοι κρούσης μετάλλου, που πιθανότατα να ήταν οι προσπάθειες του κυβερνήτη να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Προς το τέλος του βίντεο, μετά από ένα έντονο ταρακούνημα, ισχυρότερο από όσα είχαν προηγηθεί, τα ουρλιαχτά γίνονται εντονότερα, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η απόλυτη σιωπή.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου