Αντιπροσωπεία Κινέζων επισκέφθηκε την Ήπειρο | Epirus World

Αντιπροσωπεία Κινέζων επισκέφθηκε την Ήπειρο

Στο πλαίσιο ανάπτυξης διμερών σχέσεων, η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών φιλοξένησε, πολυμελή αντιπροσωπεία επισήμων εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, Φορέων και Οργανισμών της Κίνας.

Η αποστολή συμμετείχε στις εκδηλώσεις του «Ζαγόρι Run» και ξεναγήθηκε στη ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων. Είναι η δεύτερη κατά σειρά επίσκεψη κινέζων εκπροσώπων το τελευταίο διάστημα στα Ιωάννινα (η προηγούμενη έγινε τέλη Ιουνίου 2018), μετά από σχετική πρόσκληση που είχαν απευθύνει στον Κυβερνήτη της κινεζικής Επαρχίας Jilin κατά την επίσκεψή τους o Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, το 2017.

Κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρατέθηκε για τα μέλη της Κινέζικης αντιπροσωπείας, αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Θ. Μπέγκα και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Ιουλία Μαρκούλα.

Στην αποστολή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Κ. Xu Qiang, Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού του Πεκίνου, ο Κ. Jin Xiubin Β’ Δήμαρχος του Mentougou, περιοχή Πεκίνου Κίνας και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου και Πρέσβης επί τιμή της Κίνας κ. Ελ. Κόντος.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου