Ζηρός: Ζητούν απαλλαγή από τα διόδια | Epirus World

Ζηρός: Ζητούν απαλλαγή από τα διόδια

Ομόφωνη απόφαση προκειμένου να ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο , τις αρμόδιες υπηρεσίες και την εταιρία που διαχειρίζεται την Ιόνια Οδό απαλλαγή από την καταβολή διοδίων των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Ζηρού για τον πλευρικό σταθμό διοδίων του ανισόπεδου κόμβου Γοργομύλου της Ιόνιας Οδού, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Παπαβασιλείου κατέθεσε κοινό υπόμνημα των μονίμων κατοίκων των τοπικών Κοινοτήτων Γοργομύλου, Γυμνοτόπου και Τσαγκαρόπουλου του Δήμου Ζηρού, ζητώντας την απαλλαγή τους από την καταβολή διοδίων επί της Ιονίας Οδού στην διαδρομή προς Ιωάννινα και στην έξοδο του κόμβου Γοργομύλου προκειμένου να μεταβαίνουν στα σπίτια και στις ασχολίες τους.

Ο Δήμαρχος Νικόλαος Καλαντζής τόνισε ότι ο Δήμος είχε ήδη προβεί σε ενέργειες για την μη πληρωμή των διοδίων για τους μόνιμους κατοίκους(εφόσον αυτοί μετακινούνται προς την έδρα του Δήμου).

Η ομόφωνη απόφαση δε του Δημοτικού Συμβουλίου ελήφθη με το σκεπτικό ότι είναι αντισυνταγματικό να πληρώνεις διόδια από και προς την κατοικία σου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου