Βίντεο ντοκουμέντο: Πύθωνας προσπαθεί να κατασπαράξει πόσουμ | Epirus World

Βίντεο ντοκουμέντο: Πύθωνας προσπαθεί να κατασπαράξει πόσουμ


Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή που ένα τεράστιο φίδι δίνει σε ένα πόσουμ ένα άγριο «φιλί του θανάτου» πριν αφήσει το άψυχο σώμα του άτυχου ζώου να πέσει στο έδαφος.

Ο τεράστιος πύθωνας βιντεοσκοπήθηκε να κρέμεται από τη στέγη ενός σπιτιού έχοντας στο στόμα του το πτώμα ενός μικρού πόσουμ.

Αρχικά, το μεγάλο φίδι προσπαθούσε να τραβήξει το βαρύ θήραμα του πάνω στη στέγη τυλίγοντάς γύρω από το στο σώμα του. Φαίνεται, ωστόσο, να μη μπορεί να αντέξει το βάρος και το μικρό ζώο πέφτει με δύναμη στο έδαφος νεκρό.

Ο Αυστραλός κυνηγός φιδιών Daniel Busstra, υποψιάστηκε ότι ο πύθωνας είχε σκοπό να τραβήξει το πόσουμ στα δοκάρια και να το καταπιεί, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει και κατά λάθος του έπεσε.

Το βίντεο έδειξε ότι ο πύθωνας προσπαθούσε να τραβήξει το πόσουμ πίσω, αλλά λόγω του ότι ήταν “αρκετά βαρύ” και ο πύθωνας έχασε την ισορροπία του, η προσπάθειά του τελικά πήγε χαμένη.

Πηγή: pronews.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου