Bonus-«φακελάκι» σε γιατρούς & φαρμακοποιούς μοιράζει η κυβέρνηση για να κάνουν εμβολιασμούς κατ' οίκον | Epirus World

Bonus-«φακελάκι» σε γιατρούς & φαρμακοποιούς μοιράζει η κυβέρνηση για να κάνουν εμβολιασμούς κατ' οίκον


«Φακελάκια» σε γιατρούς και φαρμακοποιούς ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας για να τους δώσει κίνητρο να εμβολιάζουν τους πολίτες στα σπίτια τους.

Βέβαια εδώ τίθεται το ερώτημα πως θα ξέρουν στο υπουργείο Υγείας ότι εμβολιάζουν πράγματι και κάποιοι δεν θα το κάνουν απλά για να πάρουν τα χρήματα.

Ποιος θα ελέγχει ότι κάνει όντως ένας γιατρός το εμβόλιο σε πολίτες; Κάποιοι θα μπορούσαν να φτιάξουν μια ολόκληρη «βιομηχανία» εμβολιασμών και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρα.

Για παράδειγμα δέκα εμβολιασμοί κατ' οίκον σε μία ημέρα θα μπορούσαν να αποφέρουν σε έναν γιατρό κέρδος 500 ευρώ!

«Φαρμακοποιοί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού», ανέφερε ο κ. Κικίλιας λέγοντας πως τώρα θα πάμε «πόρτα πόρτα» για να εμβολιαστούν όλοι.

Ο υπουργός πρόσθεσε πως οι ιδιώτες γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό στο ιατρείο τους θα παίρνουν από το κράτος 20 ευρώ. Οι ιατροί που θα εμβολιάζουν πολίτες κατ' οίκον θα παίρνουν αποζημίωση 50 ευρώ.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και on alert για παν ενδεχόμενο. Βλέπουμε πως συνεχώς αυξάνονται τα νούμερα όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε στο Οpen ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου