Μένουμε Σπίτι: Η Ιωάννα Λίλη κούρεψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη | Epirus World

Μένουμε Σπίτι: Η Ιωάννα Λίλη κούρεψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ελέω καραντίνας, δεν είναι λίγες οι κυρίες που με τη βοήθεια των συζύγων τους ή των συντρόφων τους έβαψαν τα μαλλιά στο σπίτι. Επίσης, δεν είναι λίγοι και οι άνδρες που εμπιστεύτηκαν τις συζύγους τους για να τους κουρέψουν, όπως είχε κάνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Το ίδιο συνέβη και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος εμπιστεύτηκε τα χέρια της Ιωάννας Λίλη για να τον κουρέψει, καθώς τα μαλλιά του είχαν μακρύνει. Μάλιστα, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από τη στιγμή που κουρεύει τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.
«Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ, ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ. Μπορώ λοιπόν να πώ, ότι τα κατάφερα!!» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας πως κούρεψε και το γιο τους, Ιωάννη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου