Super League 1: Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα | Epirus World

Super League 1: Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα

Με εύστοχο πέναλτι του Βαλμπουενά, μετά από υπόδειξη μέσω VAR, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Λάρισα, καθώς επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ και πέτυχε την 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη Super League!
Ήταν άλλη μια νίκη για τον Ολυμπιακό, ωστόσο… διέφερε από τις προηγούμενες. Το πέναλτι του Βαλμπουνά αρκούσε στην ομάδα του Μαρτίνς, ώστε να φύγει από την AEL FC Arena με το 0-1 , οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο», που δεν επέτρεψε να μετριαστεί η ευφορία μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Γκολ με το καλημέρα

Το παιχνίδι δεν άρχισε να αποκτήσει «σφυγμό», με τους Πειραιώτες να αναλαμβάνουν την κυκλοφορία της μπάλας και την πίεση στους γηπεδούχους. Μόλις στο 4’ ο Ελ Αραμπί έκλεψε τη μπάλα στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Μπέρτο. Ο Ευαγγέλου συμβουλεύτηκε το VAR και παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΛ, έδειξε την άσπρη βούλα, απ’ όπου ο Βαλμπουενά με τη βοήθεια του δοκαριού νίκησε τον Κρίστινσον κι άνοιξε το σκορ στο 8’.
Στο 14’ ο σκόρερ των Πειραιωτών σέντραρε υπέροχα από δεξιά, αλλά ο Ισλανδός τερματοφύλακας της ΑΕΛ απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Το δεύτερο ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σαφώς χαμηλότερο ρυθμό, πολλά λάθη εκατέρωθεν και ελάχιστες ενδιαφέρουσες στιγμές. Η κόπωση «χτύπησε» την πόρτα των Πειραιωτών, με τον Καμαρά να αντικαθιστά τον αρνητικό Μασούρα και τον Κούτρη να περνάει στη θέση του «κιτρινισμένου» Τσιμίκα, ενώ από την άλλη η ανυπαρξία της ΑΕΛ επιθετικά ανάγκασε τον Γρηγορίου να περάσει στο παιχνίδι τον Νούνιτς.
Το 4-3-3 με το οποίο αγωνιζόταν πλέον ο Ολυμπιακός δεν απέδιδε καλές φάσεις, αν και η κατοχή της μπάλας ήταν δική του και ο έλεγχος των μετόπισθεν αδιαμφισβήτητος.
Ο χρόνος κύλησε αργά και δίχως συγκινήσεις για τους θεατές, που χρειάστηκε να σηκωθούν από τα καθίσματά τους μόλις στο 93’, όταν έπειτα από κόρνερ δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα και η μπάλα «στρώθηκε» στον Μπούστος, που σούταρε δυνατά κι ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σα, συγχύζοντας προς στιγμήν τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Πηγή: gazzetta.gr 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου