ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ανεβάζει «στροφές» ο Ολιβέιρα, δύσκολα προλαβαίνει ο Πέλκας | Epirus World

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ανεβάζει «στροφές» ο Ολιβέιρα, δύσκολα προλαβαίνει ο Πέλκας

Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές ώρες από την πτώση της αυλαίας στην 4η αγωνιστική της Super League 1, ωστόσο οι δύο «δικέφαλοι» ήδη στρέφονται στο ματς της Κυριακής (29/09). Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ έχουν ζητήματα να διαχειριστούν, κυρίως όσον αφορά τη διαθεσιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους Θεσσαλονικείς, η προετοιμασία για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ξεκινά μετ' εμποδίων, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον Άρη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον μηρό και το ιατρικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» εισηγήθηκε στον Αμπέλ Φερέιρα να μην ρισκάρει την περαιτέρω επιβάρυνσή του.
Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αλλά προς το παρόν τα δεδομένα δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβει. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί και την παρουσία ενός κομβικού παίκτη, του Λέο Μάτος, ο οποίος αποβλήθηκε και δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί. Η λογική λέει πως ο Ροντρίγκο θα πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν λιγότερα θέματα να «πονοκεφαλιάζουν», αλλά το βασικό ζήτημα αφορά τη θέση του σέντερ φορ, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να παραμένει αμφίβολος. Ο Πορτογάλος περιμένει από μέρα σε μέρα να δει τον παίκτη του να μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, με τον ίδιο να δηλώνει στους συμπαίκτες του σίγουρος πως θα προλάβει να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου