Στερεύει ο Αγ. Γεώργιος, διψάει η Πρέβεζα | Epirus World

Στερεύει ο Αγ. Γεώργιος, διψάει η Πρέβεζα

Ιδιαίτερα μειωμένη είναι η παροχή νερού από τις πηγές του Αγίου Γεωργίου, γεγονός που οδηγεί σε προβλήματα υδροδότησης.

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Πρέβεζας- Φιλιππιάδας, μετά από επιτόπιους ελέγχους που πραγματοποίησε, διαπίστωσε ότι η παροχή της πηγής είναι πολύ μειωμένη με αποτέλεσμα να μην καλύπτει την αυξημένη κατανάλωση που υπάρχει αυτό το διάστημα.

Παράλληλα υπάρχουν εμφανείς διαρροές στον πυθμένα της υδρομάστευσης.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Πρέβεζας ενημερώνει ότι τα προβλήματα υδροδότησης που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες οφείλονται στην αναμενόμενη αύξηση του πληθυσμού , τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που αποτελούν ρεκόρ για την περιοχή αλλά κυρίως στις μειωμένες ποσότητες νερού που εισρέουν στην δεξαμενή της Νικόπολης από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης  των πηγών του Αγίου Γεωργίου.

Η ΔΕΥΑΠ καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες για την καλύτερη διαχείριση των υπαρχόντων ποσοτήτων μέσω του συστήματος τηλεελέγχου  με σκοπό την μείωση χρόνου έλλειψης νερού εντός του 24ώρου.

Έως τώρα έχουν παρατηρηθεί χαμηλές πιέσεις του δικτύου που δεν ξεπερνούν τις 2 ώρες. Η προσπάθεια είναι διαρκής και επίπονη προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η έκκληση για λελογισμένη χρήση του νερού.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου