Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε τρίτη βαλίτσα της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη | Epirus World

Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε τρίτη βαλίτσα της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη

Η τρίτη βαλίτσα θανάτου εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπως μεταδίδουν κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης για την εξέλιξη αυτή στην υπόθεση του serial killer που συγκλόνισε τη χώρα.
Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο έφυγε εσπευσμένα, όταν ενημερώθηκε από μέλη της Υπηρεσίας του ότι εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα θανάτου, σύμφωνα με το Sigmalive.
Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες συνεχίζονταν για μέρες σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της δολοφονηθείσας, Μαρίκαρ Βαλντέζ, την οποία ο καθ' ομολογίαν κατά συρροήν 35χρονος δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε αφού την έβαλε σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη το πτώμα της.
Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό της σορού της Σιέρα, όπου είπε ο ύποπτος ανακρινόμενος ότι πέταξε, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.
Στο μεταξύ, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας της Κύπρου, Ανδρέας Αγγελίδης, η ανακριτική ομάδα συνεχίζει εντατικά τις έρευνες με τη λήψη καταθέσεων και αξιολόγηση στοιχείων, με στόχο να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τον φάκελο της υπόθεσης, ώστε αυτή να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο.
Η αξιολόγηση των στοιχείων είναι συνεχής και εντατική, καθώς ο ύποπτος τελεί υπό κράτηση δυνάμει 6ου συνεχόμενου διατάγματος κράτησης, είπε ο κ. Αγγελίδης.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου