Στον Φιλόδημο δύο νέα έργα της Άρτας | Epirus World

Στον Φιλόδημο δύο νέα έργα της Άρτας

Νέες εντάξεις 58 έργων και μελετών του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνολικού προϋπολογισμού 135.922.680,11 ευρώ, εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Οι νέες εντάξεις αφορούν στην υλοποίηση έργων σε όλη τη χώρα, στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αντιπλημμυρικής προστασίας, της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, της αγροτικής οδοποιίας και της ανέγερσης και επανάχρησης δημοτικών κτιρίων, για την κάλυψη βασικών αναγκών (κατασκευή νέων σχολικών συγκροτημάτων,  προσθήκη αιθουσών διδασκαλίας κ.ά.).

Όπως έχει τονίσει ο Υπουργός Εσωτερικών, το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» αφορά σε εκατοντάδες έργα σε όλη τη χώρα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Οι χρηματοδοτήσεις αυτές δίνονται στους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αυστηρά και αντικειμενικά κριτήρια, για να ωριμάσουν επιτέλους μελέτες που για χρόνια ήταν στο συρτάρι και να υλοποιηθούν στοχευμένα έργα βασικών υποδομών, τα οποία τα έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες.

Μεταξύ των έργων που εντάχθηκαν είναι η αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στον βιολογικό καθαρισμό της Άρτας με προυπολογισμό 570 χιλιάδες και οι

ασφαλτοστρώσεις για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στο Δήμο Αρταίων με 868.000,00 €.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου