Αντιμετωπίστε τα σημάδια και τις ουλές | Epirus World

Αντιμετωπίστε τα σημάδια και τις ουλές

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και έρχεται η στιγμή που τα πουλόβερ και τα βαριά ρούχα θα αντικατασταθούν από τα αγαπημένα σας κοντομάνικα και ανοιξιάτικα φορέματα.
Μήπως όμως και μόνο η σκέψη της έκθεσης της επιδερμίδας σας, σας κάνει να νιώθετε αμήχανα;
Τα σημάδια από πληγές μετά από επέμβαση ή εγκαύματα στο σώμα σας πλήττουν τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σας; Το πρόσωπό σας ακόμη παλεύει με τις ουλές που σας έχουν «σημαδέψει»;
Μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει λύση ώστε να «σβήσετε» τα σημάδια μια για πάντα.

Ουλές και σημάδια επεμβάσεων

Η ουλή είναι ένα σημάδι που αφήνει στο δέρμα η επούλωση ενός τραύματος, εγκαύματος ή η χειρουργική επέμβαση όπου το φυσιολογικό λειτουργικό δέρμα αντικαθίσταται με συνδετικό ιστό.
Οι ουλές προκαλούνται συνήθως από ατυχήματα, εγκαύματα ή χειρουργικές επεμβάσεις.
Ο σχηματισμός τους είναι μια φυσιολογική διαδικασία αποτελούμενη από διάφορα στάδια επούλωσης, με τελικό σκοπό την επάνοδο της τραυματισμένη περιοχής, σε κατάσταση όσο το δυνατόν πλησιέστερη προς την φυσιολογική.
Οι χηλοειδείς ουλές «φουσκώνουν» καλύπτοντας επιφάνεια μεγαλύτερη από αυτή του σημείου τραυματισμού, είναι αρχικά κόκκινες και προκαλούν φαγούρα.

Τι τις προκαλεί

Μετά από μια μεγάλη βαθιά ουλή που έγινε στο δέρμα, τα κύτταρα του δέρματος μαζί με κύτταρα του συνδετικού ιστού, τους ινοβλάστες αρχίζουν να επιδιορθώνουν τη βλάβη πολλαπλώς.
Οι ινοβλάστες φτιάχνουν το περιβάλλον πάνω στο οποίο τα κύτταρα του δέρματος μπορούν να μεταναστεύσουν και να κλείσουν την πληγή. Η ισορροπία ανάμεσα στο ρυθμό αντικατάστασης των ινοβλαστών και των κυττάρων του δέρματος είναι σημαντική.
Εάν οι ινοβλάστες πολύ γρήγορα δημιουργούν ένα πυκνό περιβάλλον που δεν διαπερνάται εύκολα από τα κύτταρα του δέρματος, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια μεγάλη ουλή.
Εάν τα κύτταρα του δέρματος συμβαδίζουν με τους ινοβλάστες, τότε δημιουργείται μια μικρή ουλή και το δέρμα έχει μια πιο φυσιολογική εμφάνιση μετά από ένα επουλωμένο τραύμα.
Η Elicina cream περιέχει 80% εκχύλισμα σαλιγκαριού. Η έκκριση του παίζει ένα σημαντικό ρόλο, γιατί η αλλαντοϊνη που περιέχει προάγει την επιθηλιοποίηση, που επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό και την αναγέννηση των κυττάρων.

Εγκαύματα

Τα εγκαύματα είναι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ανάλογα με το βαθμό βαρύτητας του εγκαύματος και την αιτία που το προκάλεσε γίνεται και η πρόγνωση στη θεραπεία του.
Η Elicina cream περιέχει 80% εκχύλισμα σαλιγκαριού, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε όλους τους βαθμούς εγκαυμάτων, όχι μόνο από ιδιώτες αλλά και από μονάδες εγκαυμάτων σε νοσοκομεία.
Υπάρχουν αρκετές δημοσιευμένες κλινικές μελέτες με πολύ καλά αποτελέσματα. Τα εγκαύματα επουλώνονται σημαντικά πιο γρήγορα με την Elicina cream.
Παρόλα αυτά σε εγκαύματα 2ου ή 3ου βαθμού πρέπει να έχετε ειδική ιατρική συμβουλή για την πορεία του εγκαύματος. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η χρήση πρέπει να είναι άμεση. Όσο πιο γρήγορα τη χρησιμοποιήσετε τόσο πιο καλό είναι το αποτέλεσμα.

Η δύναμη της φύσης σε μια κρέμα

Η σύνθεση της Elicina είναι εντελώς φυσική και περιλαμβάνει τις εκκρίσεις του σαλιγκαριού: αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ και βιταμίνες Α, C, και Ε.
Το μεγάλο μυστικό της Elicina είναι το μικροσκοπικό μέγεθος των μορίων που περιέχει που της δίνει τη δυνατότητα να απορροφάται γρήγορα και να φθάνει βαθιά στη ρίζα του προβλήματος. Ολα τα συστατικά της είναι συνδυασμένα σε μία ουσία: το σάλιο του σαλιγκαριού.
Πολύ βολική συσκευασία είναι η Elicina Pocket που μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.
Tip: Η χρήση είναι δύο φορές την ημέρα σε καθαρό δέρμα. Δεν χρειάζεται υπερβολική ποσότητα. Μην αφήνετε περίσσια ποσότητα κρέμας χωρίς να απορροφηθεί.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου