Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε δύσβατη και ορεινή περιοχή στη Φούρκα Ιωαννίνων, για παράνομη συλλογή μεγάλης ποσότητας αρωματικού-θεραπευτικού φυτού | Epirus World

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε δύσβατη και ορεινή περιοχή στη Φούρκα Ιωαννίνων, για παράνομη συλλογή μεγάλης ποσότητας αρωματικού-θεραπευτικού φυτού

Οι δράστες είχαν συλλέξει από την παραπάνω περιοχή ποσότητα  αρωματικού-φαρμακευτικού φυτού, βάρους  -359- κιλών 


Συνελήφθησαν, χθες (16-05-2019) το μεσημέρι σε δύσβατη και ορεινή περιοχή στη Φούρκα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 34 έως 33 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της δασικής νομοθεσίας. 


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς στην παραπάνω περιοχή, να περισυλλέγουν και να κατέχουν ποσότητα αρωματικού-φαρμακευτικού φυτού, συνολικού βάρους (359) κιλών.

Η παραπάνω ποσότητα του θεραπευτικού φυτού, που ήταν τοποθετημένη σε μουσαμάδες προκειμένου να αποξηρανθεί, κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου